Ваучер за подарък с 15% отстъпка


ПОДАРЪК В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ!

Нека да направим КОЛЕДАТА възможна!

https://bardoartworks.com/collections/custom-collection/products/product

Предвид усложнената обстановка и забавянето на поръчките от куриерите, моето предложение е следното: ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК С 15% ОТСТЪПКА!

Ако не сте сигурни какво точно да изберете, възползвайте се от ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК на BARDO BAG. Предлагам ви три варианта на стойност 40.00лв., 60.00лв. и ваучер за 100.00лв., въведете промо код 15% в полето discount при завършване на поръчката, така ще спестите 15% за подарък, а ще получите реалната сума на ваучера в зависимост от вашия избор, ваучер за 40.00лв., 60.00лв. и 100.00лв. Към ваучера ще ви изпратя и документ за продажба.

Условието е: Изберете ваучер за подарък, въведете промо код 15% в полето discount при завършване на поръчката, платете с карта и аз ще ви го изпратя на e-mail.

*Така спестявате 15% за подарък

*Не губите време и пари за доставка

*Получавате навреме вашата покупка на e-mail

След това си разпечатвате ваучера и опаковате красиво и сте готови за празниците :) Ваучерите за подарък имат и още едно предимство, те станаха доста популярни, тъй като често подаряваме неща, които не се харесват на своите собственици. По този начин всеки си избира това, което му харесва и има нужда от него.

Ето и пример как да се възползвате от предложението: Изберете ваучер за подарък и преминете към плащане.

Предложението е валидно единствено при закупуване на ваучер за подарък и платено с карта!

Промоцията важи до 31.12.2020