ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА И ВИНОТO


Февруари се е превърнал в месец, подвластен на любовта, романтиката и виното. Аз ви предлагам още едно изкушение, което е валидно до 15.02.2021г. Направете поръчка за над 50.00 лв. и я вземете с 10% отстъпка. Необходимо е при завършване на поръчката да въведете промо код LOVE в полето discount. Също така можете да закупите и ваучер за подарък с 10% отстъпка, платете с карта и аз ще ви го изпратя на вашия e-mail. https://bardoartworks.com/

Ако не сте сигурни какво точно да изберете, възползвайте се от ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК на BARDO BAG. Предлагам ви три варианта на стойност 40.00лв., 60.00лв. и ваучер за 100.00лв., въведете промо код LOVE в полето discount при завършване на поръчката, така ще спестите 10% за подарък, а ще получите реалната сума на ваучера в зависимост от вашия избор, ваучер за 40.00лв., 60.00лв. и 100.00лв. Към ваучера ще ви изпратя и документ за продажба.

Условието е: Изберете ваучер за подарък, въведете промо код LOVE в полето discount при завършване на поръчката, платете с карта и аз ще ви го изпратя на e-mail.

*Така спестявате 10% за подарък

*Не губите време и пари за доставка

*Получавате навреме вашата покупка на e-mail

След това си разпечатвате ваучера и опаковате красиво и сте готови за празника :) Ваучерите за подарък имат и още едно предимство, те станаха доста популярни, тъй като често подаряваме неща, които не се харесват на своите собственици. По този начин всеки си избира това, което му харесва и има нужда от него.

Ето и пример как да се възползвате от предложението: Изберете ваучер за подарък и преминете към плащане

Предложението е валидно единствено при закупуване на ваучер за подарък и платено с карта!